Kéz- és lábápoló műkörömépítő

A műköröm tanfolyam időtartama: 400 óra.
A tanfolyam díja: 139.000 Ft (részletfizetési lehetőséggel).
A tanfolyam helyszíne: Debrecen, BRILL-NAILS Körömkozmetika

A kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyam tartalmazza a gyakorlati és elméleti oktatást.

Szakmunkás bizonyítványt adó államilag engedélyezett OKJ számos szakképzés az Uniós elvárásoknak megfelelően.

A képesítés OKJ száma: 318150100000000

A külföldi partnerek segítségével és engedélyével, átfogó és kidolgozott módszerek biztosítják a Profi szintű Kéz,-és Lábápoló Műkörömépítő tanfolyamainkat.

Nemzetközi bizonyítvány is igényelhető amit a vizsgáztató cég állít ki több idegen nyelven. A világ összes országába elhelyezkedhet Kéz- és Lábápoló Műkörömépítőként.
A kéz- és lábápoló, műkörömépítő képzés célja: az EU-s normáknak megfelelő szakképzésben részesülnek a jelentkezők, mellyel a munkaerő piacon könnyebb az elhelyezkedés.
Megszerzett képesítés az alábbi munkakörökben hasznosítható: Kéz- és Lábápoló műkörömépítő, valamint a megszerzett OKJ számos képesítés a vállalkozói igazolvány kiváltására is alkalmas.

A beiratkozás feltétele: alapfokú iskolai végzettség és a vizsgáig betöltött 18. életév. Amennyiben szakmai oklevéllel rendelkezik (pl. egészségügy) ez esetben felmentést kap az adott elméleti tárgyból. (Anatómia)

Együttesen a három szakma anyagából kell írásbeli, szóbeli, gyakorlati vizsgát tenni.

A tanfolyam költsége tartalmazza: Anatómia, ortopédia, bőrgyógyászat, műkörömépítő kéz- és lábápoló (pedikűr, manikűr) szakkönyveket valamint közegészségtan, munkavédelem, és a kidolgozott tételeket 10.000 Ft értékben.

Nálunk nincs vizsgadíj mert a költség tartalmazza a vizsgadíjat 30.000 Ft-ot, valamint a regisztrációs díjat 10.000 Ft. Az ingyenes tankönyvek és a kidolgozott tételek a hallgatók tulajdonában maradnak!

Ha utána számolsz a kedvezmények összege 50.000 Ft, így a valós tandíjad csak 89.000 Ft.

A képzés időtartalma alatt szakfelügyelet mellett gyakorolhatsz!
Így vizsgagaranciával indulsz!

Jelentkezés folyamatosan.

Telefon: +36 (20) 3326-305
E-mail: brill.nails@gmail.com